Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Ministarstvo odbrane vojske srbije

Ministar odbrane, Nebojša Stefanović, oglasio se prvi put nakon što je bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović, izjavila pred sudom da je sve radila po njegovom nalogu.

Stefanović je osvrnuo na navode Dijana Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP-u, kojoj se sudi zbog trgovine uticajem, a koja je navela da je sve radila po njegovom nalogu.

“Ja se do sada nisam oglašavao, trudio sam se da ne komentarišem sudske procese koji su u toku i ne mislim da bi trebalo da vršim pritisak na pravosuđe. Ono što hoću da komentariše je upliv politike i određenih interesa u ovaj slučaj, a koji nemaju veze sa pravdom i sa pravosuđem”, naveo je on, dodajući da njegovo povezivanje sa kriminalom u ovom ili u nekom drugom slučaju nema nikakve veze sa istinom.

Pročitajte još...

“Sve je laž i manipulacija. Apsolutna laž. Uvek sam spreman da se odazovem na poziv naših državnih organa i da kažem sve što može njima da pomogne da razjasne slučajeve. Iz sudnice smo mogli da čujemo bujicu izmišljotina i laži i čovek se mora pitati zašto. To se dešava zato što svaki optužen, pa i optužena Hrkalović i njegova odbrana, imaju pravo da lažu. Oni su to pravo u ovom procesu obilato koristili”, rekao je Stefanović na TV Pink, napominjući da će odazvati pozivu državnih organa da se suoči sa Dijanom Hrkalović.

“Ja sam uvek na raspolaganju državnim organima, imam potpuno poverenje u njih. U svakom trenutku sam spremam da pruži sva obaveštenja”, tvrdi Stefanović.

BONUS VIDEO Hrkalović VS Stefanović: Sudski poziv za ministra?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare