Borko Stefanović, Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas u Leskovcu da je sve što predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandar Vučić radi i priča "laž" i dodao da danas, kada slavimo Dan srpske zastave i jedinstva u Srbiji, "prosvetni radnici ostaju bez posla samo zato što nisu deo SNS".

Stefanović je kao primer za to naveo da su „u osnovnoj školi u Blacu, profesora srpskog jezika Vladimira Lapčevića isterali sa posla i na njegovo mesto doveden je bibliotekar kome je jedina preporuka to što je iz SNS“, saopštila je SSP.

Stefanović je naglasio da će Stranka slobode i pravde kada dođe na vlast osigurati posao za sve prosvetne radnike i naglasio da nikad više partijska knjižica neće biti uslov za dobijanje posla.

Tokom razgovora sa građanima iz više opština sa juga, Stefanović je pitao da li oni mogu da posvedoče da imaju više novca za trošenje, kako to kaže zvanična režimska statistika, naglasivši da je to još jedna obmana Republičkog zavoda za statistiku, na čelu sa Miladinom Kovačevićem.

Stefanović je istakao da Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život na jugu Srbije.

„Taj naš plan se zasniva na ulaganju u poljoprivredu i proizvodnju hrane. Umesto što uvozimo paradajz i krastavac, odavde ćemo da izvozimo ajvar u ceo svet. Nećemo dozvoliti da se, kao što je sada, u zelenim oazama prave fabrike u kojima za bedne pare naši ljudi motaju kablove, nego ćemo napraviti otkupne stanice i pogone za proizvodnju hrane, i tako iskoristiti potencijal čitave ove regije“, rekao je Stefanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare