Nebojsa Stefanovic
Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović kritikovao je lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa i druge vođe opozicije koji ne podržavaju politiku srpskih vlasti kad je reč o trenutnim tenzijama na severu Kosova i Metohije.

„Nažalost, tužno je kada se Ðilas i drugi lideri opozicije prave da ne vide da jedino što uliva hrabrost Srbima na Kosovu i Metohiji jeste čvrsta poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće biti novog pogroma nad njima. I jedino snaga njihove vojske jeste garant da im niko neće upadati u kuće, paliti ih, paliti crkve i manastire, i iživljavati se, kao što smo mogli da vidimo u mnogo situacija u prethodnih petnaestak godina, pre svega kad su oni bili na vlasti““, poručio je Stefanović, reagujući na tekst u izdanju lista Danas pod naslovom „Vučićevo zveckanje oružjem ugrožava i Srbe na KiM“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, on je Ðilasu i pomenutim liderima opozicije poručio da je sramota da su, umesto da podrže politiku predsednika Vučića i budu uz svoj narod na Kosovu i Metohiji baš onako kako je on, danas na strani bilo koga drugoga, samo ne bi li se dočepali fotelje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare