VIDEO Đilas: Mogu da zamislim Vučića kako diktira napade na mene

Politika 26. sep. 202121:04 > 21:23
Podeli:

U intervju za dnevni list "Nova", lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, rekao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, lično stoji iza medijskih napada na njega, te da se urednički centar prorežimskih medija nalazi na Andrićevom vencu.

U intervjuu koji ćete moći da pročitate u strašnjem izdanju dnevnog lista „Nova“, predsednik SSP je govorio zbog čega smatra da je međustranački dijalog propao, šta zamera evroparlamentarcima, da li razmišlja o tome da napusti Srbiju, kao i da li je opoziciji potrebna zajednička lista na predstojećim izborima.

Pročitajte još...

„Nemam sumnju da Aleksandar Vučić stoji iza napada na mene. Sve to ide iz iste kuhinje. Pa, vi vidite da sva ta propagandna glasila imaju istog urednika. Kad se jedna stvar pojavi, svi je prenesu. Jasno je da to sve ide iz jednog centra, a taj centar se nalazi na Andrićevom vencu . Priče o ukradenih 600 milona i sve ostalo ide iz iste kuhinje i to je potpuno jasno. Ja sam davno njima predlagao da imaju jednog urednika, da smanje troškove i da imaju samo više različitih izdanja. Sad su prešli i na televizije, pa pored ovih sa nacionalnom frekvencijom, otvara se i milion nekih drugih sa parama svih nas, odnosno Telekoma koji to finansira“, rekao je on, dodajući da postoji „milion dokaza“ u prilog tezi da Vučić lično stoji iza kampanje koja se vodi protiv njega.

„Pogledajte i šta je on sve lično izgovorio o Borku, Mariniki, Dušanu Nikeziću, meni. Znamo svi gde se ide po mišljenje. Mogu da zamislim kako sa Andrićevog venca diktiraju tekstove i teme o kojima će da pišu njihovi mediji. Imate isti urednički kod, bilo da je reč o napadu na Zapad ili tvrdnjama da će početi rat koji se navodno sprečava. Jasno je da iz jednog centra sve ide, pa se samo raspodeli šta će ko koji dan preneti“, rekao je Đilas.

Intervju sa predsednikom SSP čitajte sutrašnjem broju u dnevnom listu „Nova“.

BONUS VIDEO: Đilas smatra da su pregovori farsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar