Nebojša Stefanović, ćevapi
Foto: Instagram/nebojsa__stefanovic

Ministar policije i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović objavio je na Instagramu fotografiju porcije ćevapa uz dvosmislenu poruku.

Naime, Stefanović se na Instagramu pohvalio porcijom sveže ispečenih ćevapčića.

„Ovoga puta ih nisam ja pekao, pa su odlični“, napisao je Stefanović koji je time možda aludirao na njegovo povezivanje sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka koje već neko vreme iznose prorežimski mediji, a koji se sumnjiče da su pravili ćevape od ljudskog mesa.

Nebojša Stefanović, ćevapi
Foto: Instagram/nebojsa__stefanovic

Kako su u više navrata izjavljivali predsednik Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin pripadnici klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u tajnoj prostoriji kuće u Ritopeku na najsuroviji način mučili su i ubijali žrtve, a od delova njihovih tela pravili ćevapčiće i slali ih vođi kavačkog klana Radoju Zviceru.

Stefanović, bivši ministar policije, već duže vreme nalazi se na meti prorežimskih medija koji su ga prvo stavljali u kontekst glavnog odgovornog za aferu prisluškivanja Vučića, a od nedavno kako je kulminirala afera sa Veljkom Belivukom i nakon što je KRIK objavio da je Belivuk pred tužiocem govorio o svojim vezama sa režimom i sastancima sa Vučićem, ponovo je pokrenuto pitanje Stefanovićevih veza sa kriminalnim klanom i njegove odgovornosti dok je obavljao posao ministra policije.

Nedavno je u medijima osvanula i vest da je koristio telefon sa Skaj aplikacijom, kakve su između ostalog upotrebljavali i pripadnici klana Velje Nevolje.

Na Stefanovićevu provokaciju odmah je reagovao njegov stranački kolega, narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović.

On je Stefanoviću, kako prenose mediji, uputio provokativnu opasku kojom je pokušao da ga poveže sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

„Tolike godine se poznajemo, a iskren da budem nisam znao ministre ni jaja da umete da ispečete. Dobro je da znate sa ćevapima. Nadam se da majstor koji vas je učio nije iz Ritopeka“,  napisao je ironično Đukanović.

Inače, ovo nije prvi put da Stefanovića proziva njegov kolega iz SNS.

Đukanović je nedavno u specijalnoj emisiji Televizije Pink, posvećenoj tekstu KRIK o navodnoj tvrdnji Belivuka da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tražio usluge, rekao da je dobar deo policije radio za bandu uhapšenog Veljka Belivuka i da bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović treba da “ide u zatvor” ako je bio pokrovitelj kriminalaca.,

“ Ozbiljan deo vlasti učestvovao je u tome. Dobar deo policije radio je za njih, pa su mogli da ubiju koga su hteli“, rekao je tada Đukanović.

BONUS VIDEO: Aleksandar Vučić o Veljku Belivuku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare