klinicki centar vojvodine
Miloš Vučević Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Dodvoravanje nelegitimnog gradonačelnika Miloša Vučevića predsedniku svoje stranke i svoje pozicioniranje unutar podeljenog SNS-a u Novom Sadu i Vojvodine pomerilo je već visoko podignutu lestvicu dodvoravanja na nedopustiv nivo, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Novog Sada.

„Miloš Vučević se u ime građana Novog Sada zahvalio predsedniku Republike i lideru svoje stranke na tome što pokreće institucije, priznavši da u ovoj zemlji institucije ne rade dok ih lično predsednik SNS-a ne pokrene. Skandaloznost predstavlja zloupotreba funkcije gradonačelnika koji se u ime građana zahvaljuje svom lideru iako taj tzv. lider ni po jednom pitanju nije konsultovao građane Novog Sada oko lokacije gde ta bolnica treba da bude izgrađena nego je ponovo zloupotrebio svoju funkciju promovišući se kao graditelj bolnice iako bolnicu finansiraju građani, a ne on“, navodi se u saopštenju SSP.

Kako dodaju SSP Novi Sad će insistirati da institucije funkcionišu bez ičije animacije, a posebno ne stranačkih lidera, jer je tako zakonski predviđeno i u interesu je svih građana.

„Istovremeno, ograđujemo se kao Novosađani od čestitke koju je nelegitimni gradonačelnik izneo i u naše ime“, zaključuje se u saopštenju SSP Novog Sada.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare