Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Novosadski odbor opozicione Demokratske stranke (DS) saopštio je danas da je gradonačelnik Miloš Vučević "glavni krivac za neuspešnu rekonstrukciju" olimpijskog bazena u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina (Spens) i ocenio da je reč o "korupcionaškoj aferi".

PROČITAJTE JOŠ

„Ponovna rekonstrukcija zatvorenog bazena na Spensu još nije ni započeta, a ne zna se ni kada će biti završena. To znači da niko neće moći da koristi jedan od najvažnijih sportskih objekata u Novom Sadu“, naveo je DS u saopštenju.

U saopštenju je dodato da je u toj rekonstrukciji bazena učestvovao najbliži saradnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića Slobodan Milić, koji je u vreme obnove bazena bio i predsednikov savetnik i odbornik u Skupštini grada.

„Milić je bio čovek bez stalnog zanimanja i profesije sve dok Vučević i Srpska napredna stranka nisu preuzeli vlast u Novom Sadu, a sada je jedan od najvećih investitora u oblasti stanogradnje“, naveo je DS.

Tokom rekonstrukcije bazen je „toliko oštećen“, da će, kako DS tvrdi, „verovatno morati ponovo da se pravi“, a prethodna rekonstrukcija koštala je 127 miliona dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar