Novi Sad novi autobusi gradski prevoz Milos Vucevic
Miloš Vučević Foto:Nenad Lazić/Nova.rs

"Najnovija vest o planovima gradonačelnika Miloša Vučevića i naprednjačke vlasti da potroši dva miliona evra za komunalno opremanje lokacije za kovid bolnicu na Mišeluku ponovo pokazuje koliko vlastodršci ne vole svoj grad", piše u saopštenju novosadskog odbroa Stranke slobode i pravde.

„Oni koji zbog svoje lične finansijske koristi ne žele da prihvate predlog mnogobrojnih građana, ali i Gradskog odbor SSP Novog Sada, da lokacija nove bolnice bude bivša kasarna u Futoškoj ulici moraju u ime minimuma političke i ljudske pristojnosti da daju jasan odgovor zašto. Zašto je bolje potrošiti dva miliona evra našeg novca za komunalno opremanje livade  umesto iskoristiti lokaciju koja je već kompletno opremljena“, navodi SSP.

Ta stranka je upitala zašto još prošle jeseni nije započeto renoviranje kasarne i omogućeno građanima NS da već u aprilu imaju novu Kovid bolnicu.

„Zašto je za građane Novog Sada korisnije da napredni investitori sagrade nov blok zgrada na elitnoj lokaciji umesto da pacijenti i zdravstveni radniciimaju najbolje moguće uslove u blizini centra grada? Besplatni udžbenici i jedan školski obrok za sve novosadske učenike sigurno bi bio mnogo bolji način da se potroši dva miliona evra građana Novog Sada. Gradski odbor SSP NS će nastaviti da zahteva odgovore na ova pitanja bez obzira na bahato naprednjačko ćutanje. Dan poštenih izbora dolazi. Za Dan posle, SSP obećava istinu o svim kriminalnim aktivnostima naprednjačke vlasti“, piše u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare