Darija Kisić Tepavčević Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas ministarku za rad, zapošljvanja, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević da podnese izveštaj o stanju u ustanovama socijalne zaštite i da kaže šta je plan, šta će tačno da uradi i kada, saopštio je SSP.

„Kada smo vam rekli da sednete u kola i obiđete socijalne ustanove gde su deca ugrožena nismo vas poslali tamo da se fotografišete. Nije to trebalo da bude vaša marketinška kampanja, već vanredna inspekcija ustanova koje se spominju u izveštaju „Zaboravljena deca Srbije“ grupe nevladinih organizacija“, poručuje SSP ministarki Kisić Tepavčević.

Stranka slobode i pravde ocenila je da je Kisić Tepavčević „malo napadala nevladin sektor optužujući ih da lažu“ i da ju je u tome podržao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a „za stanje u ustanovama je optužio Mariniku Tepić i Dragana Đilasa“.

U saopštenju je ocenjeno da Kisić Tepavčević svakodnevno šalje „nekakva besmislena saopštenja i nikako da razume da se radi o deci kojoj je potrebna podrška i pomoć“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare