Foto:Vesna Lalić

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je poznat po nizu ispada, ovog puta u prisustvu ministra odbrane Nebojše Stefanovića i u obraćanju novinarima, grešio je padeže, smišljao nove reči, objašnjavao kako se eletrična energija pretvara u mehaničku…

Cvetanović je pre četiri dana proglasio vanrednu situaciju u Leskovcu zbog obilnih padavina i šteta koje su prouzorkovale poplave, a tim povodom u tom gradu bio i ministar odbrane Nebojša Stefanović. Njih dvojica su zajedno obišli nekoliko sela u okolini, da bi se potom obratili novinarina.

To je bio momenat u kom je Cvetanović, poznat i pod nadimkom Faraon, „briljirao“, mešajući padeže i izgovarajući nove reči, poput „spromntno“ i „jakno“.

On je naveo da je u svemu što se dogodilo bila „problematična upravo ta linija Leskovac Vlasotince zbog toga što je ogromna trafostanica bila izložena velikoj količini vode“ i objasnio kako „dolazi do opasnost po život“.

„Znate i sami da je to, električna energija se pretvara u mehaničku i dolazi do opasnost po život. Sada se to reguliše. Zahvalio bi pored Vojsci RS i policiji koja je takođe spromtno, snažno i jakno pomogla nama…. i blokirala, znači onemogućila, da dođe do većih kosekvenca na tom prostoru“, rekao je gradonačelnik Leskovca.

On je potom naveo da se sada polako normalizuje život na relaciji Leskovac – Vlasotince i rekao da se zahvaljuje „velika“ ministru Stefanoviću, te da ta „sinergija energije i jedinstvo“ daju rezultate.

„U selu Turekovac na obali reke Jablanice, to su sve tri reke – Veternica, Južna Morava i Jablanica. Vi i sami znate da je palo preko 80 litara na metru kubnom i da je to ogromna količina vode, ali zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, zahvaljujem velika ministru odbrane Nebojši Stefanoviću i Vojsci Republike Srbije koja je uvek bila uz narod. Ta sinergija energije i jedinstvo uvek daju rezultate“, rekao je Cvetanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare