Foto:Amir Hamzagic / AFP / Profimedia; M.A./ATAImages

Dojučerašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) Dejan Dimitrijević, koji je isključen iz stranke nakon vređanja predsednika države Aleksandra Vučića, naveo je da je dobio pretnje da će ga iseliti iz Blaca.

„Ne želim da dajem izjave vezane za ljude koji su pretili meni i mojoj supruzi da će nas proterati iz Blaca zbog političke neistomišljenosti“, rekao je za Danas Dimitrijević, koji je bio član Privremenog opštinskog organa i četvrti na listi SPS u Blacu.

On nije komentarisao odluku SPS o isključenju, ni to što nisu stali uz njega kad su krenule brutalne optužbe na njegov račun na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Na pitanje kako komentariše napade naprednjaka na njega, rekao je da ni na to nema komentar, ali da „misli svojom glavom“.

Dimitrijević je isključen zbog snimka koji se može videti na društevnim mrežama, a na njemu vređa Vučića uz „navijačku“ pesmu – „Vučiću pederu“ na proslavi za koju organizator kaže da je bila privatna, mada se možda mogao steći utisak u javnosti da je sa predizbornog skupa socijalista.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare