Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Socijalistička partija Srbije oglasila se povodom objavljenog snimka na kojem se čuje kako muškarac peva uvredljivu pesmu predsedniku Aleksandru Vučiću i navela da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS u Blacu, već o licu koje je bilo u grupi građana koja se pridružila SPS-u.

SPS u saopštenju navodi da „pogrdne reči predsedniku Vučiću kroz pesmu nije uputio predsednik Opštinskog odbora SPS u Blacu, već osoba koja je bila u grupi građana, a koja se pridružila SPS-u“.

„Taj pojedinac je odmah danas isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu. Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku Socijalističke partije Srbije. Želimo da uputimo izvinjenje Predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim Socijalistička partija Srbije i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije“, naveo je SPS u saopštenju.

Inače, snimak je tokom dana na svom instagram nalogu objavio i sam predsednik Vučić.

„Toliko o inventivnim programima i planovima za Srbiju. I zato, Srbija ne sme da stane“, napisao je Vučić na Instagramu.

***

BONUS VIDEO: Da li se Dačić vraća na „fabrička podešavanja“?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare