Foto: N1

Milorad Pantić Luki, predsednik opštinskog odbora SNS u Pećincima, nakon tužbe zbog klevete protiv predsednika OO DS Pećinci Nikole Mažića, podneo je tužbu i protiv jedne od majki iz Pećinaca.

Kako saznaje IN Medija, tužbu je podneo protiv Jelene Mihajlović, čije dete je nezakonito izbačeno iz vrtića u Pećincima, za šta je ona ranije optuživala upravo ovog SNS moćnika.

U tužbi se, između ostalog, navodi da je Jelena Mihajlović u više navrata gostujući na televizijama Nova S i N1 kao i na svom Fejsbuk nalogu objavila „inkriminisane reči uvredljve sadržine prema Miloradu Pantiću“.

Majci iz Pećinaca je ovog utorka uručena tužba u kojoj se navodi da je Milorad Pantić podneo krivičnu prijavu zbog krivičnog dela uvrede u produženom trajanju.

IN Medija podseća da su se majke dece iz Pećinaca, čijoj deci je onemogućeno da idu u vrtić, Jelena Mažić i Jelena Mihajlović, obratile više puta javnosti i navele da su njihova deca nezakonito izbačena iz vrtića, „obeležena od strane lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija“.

Iako je zbog incidenta reagovala i Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, deca još uvek nisu vraćena u vrtić.

Milorad Pantić Luki podneo je, inače,  privatnu tužbu zbog klevete i protiv predsednika okružnog odbora i predsednika opštinskog odbora Demokratske stranke u Pećincima, Nikole Mažića.

***

BONUS VIDEO: Decu u Pećincima nisu primili u vrtić, „nepodobne“ i gnevne majke optužuju lokalne moćnike

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar