Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ JOVO MAMULA

Lučanski opštinski odbor SNS doneo je jednoglasnu odluku da aktuelni ministar odbrane Nebojša Stefanović treba da ode sa svih pozicija saznaje portal Nova.rs.

Prema rečima našeg sagovornika iz Srpske napredne stranke, očekivali su da se ministar vojni nakon otkrivanja afere Belivuk sam povuče sa svih funkcija.
„Budući da to nije učinio, kao što su učinili Kokeza i Hrkalović, svi iz opštinskog odbora SNS smo bili saglasni da se skloni sa svih pozicija“, rekao je naš izvor.
 
Inače, opšte je poznata činjenica da je Dijana Hrkalović, decembra 2018. godine, tokom izbora u Lučanima, po Stefanovićevom nalogu, koji je tada bio ministar policije došla da „smiri strasti u toj opštini“. 
On je, nakon toga održao vanrednu konferenciju za novinare navodeći da je Dijana Hrkalović sve vreme bila u ispostavi Policijske stanice Lučani u naselju Guča,  što je, kako je tada rekao, po predstavnicima opozicije „užasan greh kad je državni sekretar u policijskoj stanici“.


„Videli ste te verbalne napade kojima je bila izložena“, rekao je Stefanović, dodajući da ne želi da ih izgovori.

On je tada naveo da je do njene posete došlo ovog došlo jer su predsednik Dveri Boško Obradović i još tridesetak lica „upali“, u izbornoj noći oko 19. sati, u policijsku stanicu i napali policajce.

„Policija se nije mešala u izborni proces, već je sve radila sve po nalogu tužilaštva, a dve osobe su saslušane“, rekao je tada Stefanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare