Todorović, Stefanović i Janjušević u Čačku

Gradonačelnik Čačka i predsednik Gradskog odbora SNS Milun Todorović potvrdio je da je juče održana sednica Gradskog odbora na kojoj je doneta jednoglasna odluka da se Izvršnom odboru preporuči da se smeni Nebojša Stefanović sa mesta ministra odbrane i isključi iz stranke. On nije želeo da detaljnije odgovara na pitanja novinara, navodeći da se obratimo organima stranke i da ćemo dobiti zvanično saopštenje.

„Da, tačno je da je doneta odluka, jednoglasan je bio Gradski odbor. Dali smo preporuku Izvršnom odboru da se Stefanović smeni. Obratite se organima stranke i dobićete sve informacije“, rekao je Milun Todorović izbegavajući da detaljnije govori o toj temi.

Poseta Nebojše Stefanovića odboru SNS u Čačku

Podsećanja radi, da će Milun Todorović biti nosilac liste SNS-a i kandidat za gradonačelnika na izborima 2016. godine, umesto već izglasanog Ivana Ćalovića, čačanskim naprednjacima saopštio je upravo Nebojša Stefanović na sastanku u Beogradu, na kome su prisustvovali tadašnji čelni ljudi Gradskog odbora stanke u Čačku.

Nebojša Stefanović je često bio gost u Čačku, kako u zvaničnim, radnim posetama tako i privatno, navode naši izvori iz SNS.

Članovi SNS, sa kojima smo pričali, rekli su nam da su iznenađeni sastankom, da oni nisu bili pitani niti su predlagali ministre, pa tako i Nebojšu Stefanovića, pa ne razumeju što se sada njima u ruke daje vruć krompir da odlučuju o nečijoj smeni.

Kako navode, rečeno im je da je vrh stranke očekivao da će se Stefanović sam povući nakon otkrivanja afere Belivuk, kao što su to uradili Kokeza i Hrkalović, medjutim, on to nije učinio pa se krenulo u proces smene.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare