Foto: Pritnscreen European Parliament

Tokom današnjeg sastanka delegacija srpskog i evropskog parlamenta, poslanik na listi SNS Marjan Rističević optužio je kako je rekao pojedine predsedavajuće EP da se ponašaju kao vođe dela opozicije u Srbiji koja je istovremeno pivilegovana. Na istom sastanku Rističeviće je rekao i da su prema njegovom mišljenju u Srbiji mediji i "previše slobodni" (!).

„Što se tiče međustranačkog dijaloga ja moram da primetim da se neki posrednici iz EU ponašaju kao opozicioni lideri. Za mene je neprihvatljivo što se drugačije ceni upad, nasilni upad u Narodnu Skupštinu Srbije a da se na sasvim drugačiji način tumači upad u američki kongres“, rekao je poslanik sa liste SNS Marijan Rističević na sastanku delegacije Narodne Skupštine i poslanika EP.

On je rekao da ne zna šta je od onoga što je dogovoreno nije ispunjeno prema opoziciji.

“ Mi imamo problem sa delom srpske opozicije, koja je na neki način privilegovana. Pojedini posrednici sa njima se na neki način dogovaraju i ponašaju se kao njihove vođe i portparoli. I s tim u vezi ja mislim da nije do birača u Srbiji, nije ni do slobode medija…Kakav sporazum sa njima da napravimo kad oni sami ne mogu da se dogovore“, rekao je Rističević.

Nakon toga je konstatovao da što se tiče slobode medija on misli „da su previše slobodni“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare