Na prostorijama SSP-a u Topoli razbijena stakla. Topola Stranka slobode i pravde
Na prostorijama SSP-a u Topoli razbijena stakla Foto:OO SSP Topola

‘‘Možete slomiti izlog, ali slobodu naroda nikada‘‘, poručili su danas iz Stranke slobode i pravde (SSP) u Topoli, nakon što su nepoznati počinioci prošle noći razbili stakla na prostorijama Opštinskog odbora SSP – a, koji se nalazi u Zanatskom centru.

Opštinski odbor SSP- a saopštio je da su danas zatekli razbijena stakla na svojim prostorijama, te da nadležnim organima ostavljaju da rasvetle da li je u pitanju vandalski čin ili politička osveta.

Na prostorijama SSP-a u Topoli razbijena stakla. Topola Stranka slobode i pravde
Na prostorijama SSP-a u Topoli razbijena stakla Foto:OO SSP Topola

Kako su naveli, za njh nema sumnje da iza ovog napada stoji SNS vlast, koja je ‘‘ili nalogodavac ili inspirator hiliganima‘‘ jer, kako kažu, režim svakodnevno kroz medije servira govor mržnje prema SSP-u, Draganu Đilasu i Mariniki Tepić.

‘‘Rejting Stranke slobode i pravde raste iz dana u dan, vlast to zna i plaši se te nepobitne činjenice, pa ne treba isključiti političku osvetu. Topola je posle više od deset godina dobila istinsku opoziciju i zato koji god da je razlog ovog vandalizma, mi iz odbora Stranke slobode i pravde se nismo uplašili. Nastavićemo još jače našu borbu protiv ovog nakaradnog režima i protiv nereagovanja nadležnih na probleme sa kojima su suočeni naši sugrađani‘‘ saopštili su iz te stranke.

SSP navodi i da su više puta nadležnoj vlasti u Topoli ukazivali na ‘‘ruglo u Zanatskom centru‘‘ gde se okupljaju narkomani i huligani i gde se između ostalog nalaze prostorije te stranke. Zabrinjava ih i činjenica da je taj prostor preko puta osnovne škole i zključuju da nadležni do sada nijednom nisu reagovali.

BONUS VIDEO: Ucena – kapilarni glasovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar