Foto:Screenshot/Facebook/okret za PREOKRET

“Nisam hajduk stvarno. Verujte mi da nisam hajduk" rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kada ga je predsednik Pokreta za preokret Janko Veslinović optužio da je kao harač oteo 2.000 evra građanima Beograda kroz račune za struju.

Pokret za preokret održao je danas konferenciju za medije na platou ispred Straog dvora, kada je izašao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

„Gospodine Radojičiću može jedno pitanje? Pre šest meseci smo vam poslali zahtev u kome vas pitamo zašto ste građanima Beograda za šest godina uzeli 190 miliona evra za uvrećane cene grejanja? Zašto nam za šest meseci niste dali odgovor? Ovde je odbornik Miša Bjedov koji je pitao zašto je svakom Beograđaninu koji ima stan od 80 kvadrata ukradeno 2.000 evra. Gospodine Radojičiću vi ste dužni da odgovorite odborniku na to pitanje. Zašto niste odgovorili“, upitao je Veselinović.

„Hvala vam na pitanju, dobićete odgovor. Ne znam samo zašto ste ostrašćeni tako“, odgovorio je Radojičić.

„Nismo ostrašćeni gospodine Radojičiću radi se o 2.000 evra, koji ste kao harač oteli građanima Beograda. Kao hajduci ste upali u stan i uzeli 2.000 evra“, nastavio je Veslinović, na šta je gradonačelnik Beograda odgovorio:

„Nisam hajduk stvarno. Verujte mi da nisam hajduk“, rekao je Radojičić i otišao.

Razgovor Veselinovića i Radojićića počinje na 3.10.

Ispred zgrade gradonačelnika, Pokret za preokret Beograd traži da grad Beograd vrati građanima 190 miliona eura koje su im oteli preko "Beogradskih elektrana" (prvi deo)

Posted by Pokret za PREOKRET on Wednesday, June 2, 2021

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar