Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Demokratska stranka oštro osuđuje skupštinske govore poslanika Marka Atlagića i Biljane Pantić Piljo, koji su, svako na svoj način, pokazali da u aktuelnom sazivu Narodne skupštine nema mesta za moral i stid, izjavila je danas zamenica predsednika te stranke Dragana Rakić.

„Poslanici Srpske napredne stranke više ne mogu da se skrivaju iza opozicije, već pokazuju svoje pravo radikalsko lice, i danas je jasno da ni demokratija, ni evropske vrednosti više ne stanuju u Narodnoj skupštini“, dodala je ona u pisanoj izjavi.

Atlagić je najstrašnije je vređao poznate glumce Jelisavetu Seku Sablić i Dragana Bjelogrlića, dok je poslanica Biljana Pantić Piljo medije N1 i Nova S označila kao antisrpske, domaće izdajnike i strane plaćenike, podseća se u saopštenju.

„Narodna skupština je danas sve što ne sme da bude. Poslanik Atlagić je vratio Skupštinu Srbije u radikalsko doba, u doba mržnje, satanizacije i proterivanja neistomišljenika, ukazuje Rakić.

Kako je navela, umesto da se razgovara o potencijalnim rešenjima problema koji opterećuju građane Srbije, a posebno u vreme pandemije kada životi građana bukvalno zavise od poteza vlasti, sednice Narodne skupštine sve više poprimaju izgled kafanskih okupljanja, na kojima je jedini cilj nacrtati metu na leđima svakome ko slobodno misli i govori, i sve to uživo na javnom servisu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare