Radmila Vasić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednica gradskog odbora pokreta Dveri Radmila Vasić rekla je povodom optužbi predstavnika "levo-žute koalicije" u Skupštini Beograda, da oni moraju da shvate da ne postoji samo njihova opoziciona grupacija, već i patriotski deo opozicije koji čine Dveri, Zavetnici i koalicija NADA, saopštila je ta partija.

Vasić je istakla da su Dveri bile protiv izbora Aleksandra Šapića za gradonačelnika i poručila da će svakako glasati i za njegovu smenu kada ta tačka dođe na dnevni red Skupštine grada, ali da nisu za povratak bivše vlasti, već za nove ljude na čelu grada.

„Prozapadna koalicija je i bez Dveri imala dovoljan broj potpisa za inicijativu za održavanje vanredne sednice Skupštine grada Beograda, ali se postavlja pitanje šta dalje? Dve su opcije na stolu: prva, da odbornici vlasti neće doći na sednicu tako da neće biti kvoruma ili će doći i izglasati poverenje Šapiću jer imaju većinu i druga, da je došlo do dogovora između Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa, pa da će uz pomoć odbornika većine on biti smenjen“, ocenila je Vasić.

Ona je poručila da je jedino sigurno da Dveri nisu deo nikakvog aranžmana Vučić-Đilas, nisu deo prozapadne opozicione kolone i kolege iz levo-žute koalicije bi to trebale što pre da shvate, a ne da broje opoziciona krvna zrnca, i da „sigurno neće skokom tamo gde će oni okom“.

Bonus video: Šapić o Starom Savskom mostu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare