Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pokret ujedinjenih fantoma u pisanom saopštenju za medije, navodi da su uz jasan transparent “Dosta smo pili laži, vreme je da popijete robiju” njihovi i aktivisti gradskog odbora SSP Zrenjanin, istakli su "da su samo obični ljudi koji hoće svoj grad nazad, grad koji im je otet i gde Zrenjaninci nemaju rešena osnovna životna pitanja".

„U subotu na mirnom protest ovih aktivista ujedinjeno sa nasilnicima su delovali i čelinici grada, između ostalih i zamenik predsednika Skupštine Zrenjanin Oliver Mitrović, Vladimir Galić i mnogi drugi stranački funkcioneri. Zastrašujuće izgleda slika u kojoj najviši gradski funkcioneri, članovi SNS zajedno sa ‘neznanim’ junacima u crnim kapuljačama kidaju transparent ‘Dosta smo pili laži, vreme je da popijete robiju'“, navodi se u saopštenju PUF-a i dodaje:

„Skupstina Zrenjanina je pala tog trenutka kada je zamenik predsednika Skupštine grada zajedno sa batinašima nasrnuo na isti onaj narod koji ga plaća. Da li sledeći korak čuvara gradskog budžeta treba da bude da gradonačelnik koji je karatista ide ulicom i tuče sve one koji se ne slažu sa SNS politikom?“ pitaju se aktivisti.

Navode i da će u narednim danima tražiti raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

Foto: PUF

„Do tad, da zamenik predsednika Skupštine Zrenjanin bude razrešen dužnosti. Spremni ćemo dočekati ‘dan posle’, a nakon smene korumpirane vlasti, svi koji su se ogrešili o zakone, budžete, ljude – sigurno će odgovarati“ zaključuje PUF u saopštenju.

BONUS VIDEO: Ko je odgovoran za katastrofalan tretman vijetnamskih radnika u Zrenjaninu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar