Pokret ujedinjenih fantoma Zrenjanin
Pokret ujedinjenih fantoma u Zrenjaninu Foto:PUF

Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) objavio je da su u subotu izabrani organi i tela ovog pokreta. Za predsednicu Upravnog odbora izabrana je magistarka Jovana Ružičić psihološkinja, a za predsednika skupštine izabran je magistar tehničkih nauka Milan Jović.

Takođe otvorene su i prve kancelarije ovog pokreta, a najavljeno je i širenje mreže ovog pokreta u celoj Srbiji.

„Za primarni cilj našeg političkog delovanja postavljamo podstrekivanje običnih ljudi da preuzmu odgovornost i da u svojim mestima pronađu najbolje što imaju, jer samo najbolji mogu da pokrenu ovu zemlju, zaglibljenu u mulj decenijama unazad“, rekao je jedan od osnivača pokreta Miljan Čičić .

On je ocenio da će osnova njihovog delovanja biti rad na okupljanju svih onih koji preziru bavljenje politikom radi politike ili radi privilegija, tj svih onih koji misle da bavljenje politikom ima smisla samo ako dovodi do promene sistema, a ne samo vlasti.

Jedan od osnivača PUF Milan Pernat rekao je da oni žele da stave tačku na „lopovluk i laž“, kao i da je borba koju pokreću njihov vid patriotizma.

Pokret ujedinjenih fantoma Zrenjanin
Pokret ujedinjenih fantoma u Zrenjaninu Foto:PUF

„U osnovi svega u Srbiji je bila i ostala pljačka. Prvo se otimalo rukama, pa lopatama, sada vidite da se krade bagerima. Ekipe su se samo smenjivale i pojedinci koji su se neotesano bogatili na račun običnog čoveka“, rekao je Pernat.

Pokret ujedinjenih fantoma na otvaranju prvih kancelarija podržali su mnogobrojni gosti iz Zrenjanina, ali i čitave Srbije.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare