Bratislav Gašić prisustvovao je danas potpisivanju ugovora između Ministarstva odbrane i HK „Krušik“ Foto:ANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Predstavnici Ministarstva odbrane i kompanije "Krušik" potpisali su danas ugovor o opremanju Vojske Srbije (VS) proizvodima tog preduzeća iz Valjeva. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i resorni ministar Bratislav Gašić za kog su poslanici opozicije u Skupštini Srbije istakli da je u sukobu sa šefom naprednjaka Aleksandrom Vučićem.

Potpisivanju ugovora u tom gradu prisustvovao je ministar odbrane Bratislav Gašić koji je ocenio da je ta saradnja značajna za VS kao i za srpsku odbrambenu industriju.

Bratislav Gašić prisustvovao je danas potpisivanju ugovora između Ministarstva odbrane i HK „Krušik“ Foto:ANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

„Ovo je još jedan primer da Srbija i Ministarstvo odbrane brinu o potrebama vojske i konstantno rade na jačanju njenih sposobnosti, u isto vreme vodeći računa o ulaganju u našu odbrambenu industriju i snaženju njenih kapaciteta“, naveo je Gašić, a prenelo Ministarstvo odbrane.

PROČITAJTE JOŠ....

On je naglasio da je važno da domaće fabrike na prvo mesto stave potrebe, odnosno prioritete Vojske Srbije i time doprinesu jačanju bezbednosti zemlje.

Podsetimo, za Bratislava Gašića već duže vreme kolaju glasine da je u sukobu sa šefom naprednjaka Aleksandrom Vučićem, a o tome su govorili i poslanici opozicije u Skupštini Srbije. 

Sve informacije sa današnje sednice Skupštine Srbije pratite na našem BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare