Foto:printscreen/Pink/novo jutro

Na televiziji "Pink" jutros se desilo nešto zaista neuobičajeno: gost jutarnjeg programa Predraga Sarape predsednika Vučića je nazvao izdajnikom - i napustio studio.

U jutranjem programu Pinka „Novi dan“, koji su vodili Predrag Sarapa i Irena Jovanović, dogodila se za voditelje vrlo neprijatna situacija – gost Slavko Nikić besno je napustio emisiju, usput nazvavši Vučića izdajnikom.

Tema je bila radikalni islamizam na Kosovu i Metohiji, a gostovali su, pored Nikića, Milovan Drecun, kao i pukovnik u penziji Tomislav Đurin.

Foto:printscreen/Pink/novo jutro

Sarapa je postavio pitanje postoji li opasnost od terorističkog napada. Nikić je ušao u klinč sa Drecunom koji je na Nikićevo izlaganje rekao to su budalaštine. To je isprovociralo Nikića, koji je počeo da viče:

„Ne može Drecun sa mnom tako da razgovara“.

Foto:printscreen/Pink/novo jutro

Zatim je ustao i rekao:

„Nikad više nemojte da me zovete, zovite ove izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem“. Napuštajući studio Nikić je ponavljao „Zovete u studio miševe koji lažu…“.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ovo je scena je izazvala dosta reakcija na društvenim mrežama, jer je zaista presedan za televiziju Pink.

Naime, kao što su mnogi građani primetili, na televiziju Željka Mitrovića uglavnom dolaze gosti koji podržavaju režim i koji su istomišljenici vladajuće partije, SNS-a.

Pročitajte još:

 

Slavko Nikić je bivši srpski obaveštajac i pripadnik MUP-a, koji je učestovao i u ratu na Kosovu. Autor je nekoliko knjiga, između ostalog i knjige koja veliča Ratka Mladića, kao i knjige o trgovini organa na Kosovu.

Do ovog incidenta bio je čest gost televizija koje su bliske režimu, a u javnosti se često preispituje njegova titula pukovnika, koju nekada navodi uz svoje ime.

Bio je svedok u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. godine, kada je tvrdio da su Andrija Mandić i Milan Knežević zapravo operativci Mila Đukanovića.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare