Božo Prelević Emisija Utisak nedelje
Božo Prelević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Advokat Božo Prelević ocenio je javno međusobno optuživanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Đukanovića i ministra odbrane Nebojše Stefanovića "cirkusom" u kojem oni samo igraju uloge koje im je dodelio upravnik cirkusa, predsednik te SNS i države Aleksandar Vučić.

„Oni su dobili uloge gutača zmija i umetnika na trapezu, koji stalno pada i skače u visinu praveći salto čas unapred, čas unazad. (Dijana) Hrkalović ima ulogu da povremeno tresne na tvrdu klupu jer je umetnik ispusti dok leti, malo odmori i vraća se u predstavu“, rekao je Prelević za list Danas.

On je dodao da tu „ima i malo grubljih vazelinskih takmičenja u pridobijanju naklonosti upravnika, ali i onih sofisticiranih tipa: Srbija ima sreću što joj je predsednik pametan ili što je hrabar ili propali bi da nam nije njega“.

PROČITAJTE JOŠ:

Đukanović je kao branilac nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović na suđenju u Specijalnom sudu predložio da Stefanović bude saslušan kao svedok navodeći da je „nemoralno da saradnici koje je birao kao ministar unutrašnjih poslova budu na optuženičkim klupama, a da se on pravi da je čist“.

U javnom prepucavanju, Stefanović je optužio Đukanovića da koristi politiku da bi uticao na pravosuđe iznosi neistine, na šta mu je Đukanović uzvratio da time optužuje vlast i Vučića.

BONUS VIDEO: Božo Prelević o Belivukovoj ponudi i saradnji organizovanog kriminala i vlasti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare