Aleksandar Vučić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Srpska napredna stranka nastupiće na predstojećim izborima 17. decembra sa listom pod nazivom "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Prema saznanjima „Blica„, Vučić je sa predsednikom SNS Milošem Vučevićem održao danas u sedištu stranke sastanak sa rukovodstvom i aktivistima, na kojem je rekao da je zadatak pobeda naprednjaka na svim nivoima.

„Rekao je da je to važno da bi Srbija do 2027. ispunila sve zadate ciljeve, a posle može da dođe da vlada ko god hoće“, kaže izvor „Blica“.

Sa naprednjacima će, između ostalih, na listi nastupiti i Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina.

Vučić je pre tri dana najavio da će raspisati parlamentarne izbore tokom sledeće nedelje i da će oni biti održani 17. decembra. Rekao je i da će, na osnovu zakonske procedure, raspisati izbore na obrazložen predlog Vlade u narednim danima.

„Pre toga će predsednik Narodne skupštine raspisati lokalne izbore u 60 i nešto jedinica lokalne samouprave na teritoriji Srbije“, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO Predizborna pisma i poruke penzionerima: Veruju li časne starine u obećanja vlasti i opozicije?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare