„Poslove u Novom Sadu i dalje dobija Boske, SNS ne preza ni od čega“

Podeli:
Marko Bosanac Boske Foto: Radio 021

GO Stranke slobode i pravde iz Novog Sada oglasila se povodom tendera za signalizaciju kod Najlon piijace, gde je posle tri neuspela pokušaja Gradska uprava četvrti put sprovela pregovarački postupak na kome je posao dobila firma „Montop”.

Vlasnik ove firme je javnosti i organima gonjenja dobro poznati Marko Bosanac Boske, protiv koga je novosadska opozicija podnela krivičnu prijavu zbog kamenovanja građana i nasilnog ponašanja na protestu kod Mosta slobode, kaže se u saopštenju SSP.

Iz stranke navode da je odgovorne potrebno procesuirati, a ne nagrađivati.

„Umesto da se ova osoba procesuira, firma čiji je on vlasnik nagrađuje se poslom za postavljanje semafora i to po ceni koju je on tražio i zbog čega su tenderi padali. Tako se od prvobitne cene od 15,5 miliona dinara došlo do 17,1 milion dinara. Budući da je novosadski gradonačelnik Miloš Vučević grad pretvorio u rasadnik kriminalaca koji po potrebi šetaju sa tašnom i mašnom, građani će dobiti skupoceni semafor po ceni od preko 140.000 evra.“, naveli su.

PROČITAJTE JOŠ

Dodaju da vlast Srpske napredne stranke ne preza ni od čega, kao i da Novi Sad ima još lokacija na kojima su potrebni semafori.

"Naš grad ima mnogo kritičnih saobraćajnih tačaka gde su semafori preko potrebni. Umesto racionalnog korišćenja novca iz budžeta grada i postavljanja saobraćajne signalizacije na mesta gde je zaista neophodna, mi ćemo dobiti jedan neverovatno skup semafor i verovatno ćemo ponovo imati priliku da gledamo Miloša Vučevića kako zapomaže nad praznom gradskom kasom i za to okrivljuje trenutnu geopolitičku situaciju i Novosađane", zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić u Ćupriji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar