Mila Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Mila Popović, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Beograd i šefica odborničke grupe Ujedinjeni - SSP, PSG, Preokret Sloga Mile Popović, reagovala je na izjavu Radmile Vasić iz Dveri u kojoj je istakla da "u Beogradu postoji i patriotska opozicija, a ne samo levo-žuta".

„Teško je razumeti ljude koji ne znaju šta govore. Još teže one koji ne znaju tačno šta hoće da kažu. Zato ću pokušati da pomognem svima koje interesuju misli gospođe Vasić da je razumeju. Da bi to uspeli važno je da znaju nekoliko činjenica“, izjavila je Mila Popović povodom saopštenja Radmile Vasić.

#related-news_1

Popović je nastavila:

„Činjenica br.1 – dokazano je da je Aleksandar Šapić prekršio zakon.

Činjenica br.2 – opozicija smatra da čovek koji krši zakon ne sme da bude gradonačelnik.

Činjenica br.3 – zahtev za tu smenu Dveri nisu potpisale iako smo ih zvali, pre toga su tvrdili da se nisu pridružili, jer ih kao nismo zvali.

Činjenica br.4 – odbornici i poslanici se politikom bave zbog građana i iz uverenja, a ne zbog poslanika i odbornika drugih stranaka.

Činjenica br. 5 – Levo – žuta koalicija ne postoji, samo naprednjaci demokrate nazivaju žutima.

Činjenica br.6 – Većina odbornika koja je podnela inicijativu nikada nije obavljala javni posao.

Sada, kada sve znamo, lako je da zaključimo da predstavnicima Dveri ne odgovaraju novi izbori i da misle da ima vremena. Mi mislimo da nemamo vremena za čekanje i rukovodimo se maksimom ‘Ako ne mi, ko? Ako ne sada, kada?'“, dodala je Popović.

Kako je istakla, ideja nije da se statira, već „da se preuzme odgovornost, promeni sistem koji ne radi za ljude i onemogući povratak na vlast ovih koji danas kradu budućnost Srbije“, prenosi Direktno.

BONUS VIDEO Mila Popović raskrinkala gradsku vlast: Šta stoji u rebalansu budžeta Beograda koji se raspada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar