Foto: nova.rs/video

Šefica odborničke grupe u Skupštini Beograda "Ujedinjeni" Mila Popović izjavila je da je jedino ispravno da se izbori u Beogradu ponove i navela da je vlast napravila "tako puno problema u gradu", da je teško izdvojiti proiritete kako bi se to ispravilo.

„Srpska napredna stranka (SNS) je stekla glasove Beograđana na lažnim obaćanjima i trenutna vlast je nelegitimna, ne samo zato što je više Beograđana glasalo za promene, nego i što je prvi čovek grada priznao da su u kampanji pričali neistine“, rekla je Popović za list Danas.

Ona je navela da će ta poslanička grupa u gradskom parlamentu kritikovati sve štetne odluke, ali nuditi predloge i rešanja kako da se u Beogradu živi dobro.

Govoreći o tome na čemu će „Ujedinjeni“ insistirati, ona je ocenila da je „teško izdvojiti prioritete, jer je ova vlast napravila toliko problema, da su svi veliki i za sve je neophodna hitna akcija“.

„To može da uradi samo tim stručnih ljudi koji vole Beograd“, naglasila je Popović, koja je predsednica beogradskog odbora Stanke slobode i pravde.

BONUS VIDEO Čolović: Opozicija da shvati da su izbori maraton, a ne trka na 100 metara

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)