Mila Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i šefica odborničke grupe "Ujedinjeni" u Skupštini Grada Beograda Mila Popović rekla je da će Beograd biti isti dok je SNS na vlasti.

„Beograd se raspada, ništa ne funkcioniše. Hvale se istorijskim budžetom, 1,12 milijardi evra, a ništa se ne gradi, pred desetak godina je bio 600 miliona, mogli su da izgrade 120 škola ili 300 vrtića, pare odlaze u nečije džepove, na korupciju, ostao je besmislen projekat jarbola, gondole“, rekla je ona.

Dodaje da su Beograđani taoci SNS vlasti.

„Da se nešto dešava to je očigledno, Šapić je krenuo da smenjuje direktore čim je došao na vlast, postojale su priče da postoji sukob njih dvojice (Šapića i Vesića). Nismo glasali za osnivanje ta dva komunalna preduzeća. Pregrupisavanje neće dovesti ni do čega, treba neko da ga podseti da je njegova stranka osam godina na vlasti u Beogradu, oni su uveli taj haos, sutra će opet da menja nešto, to nema veze da li će se oni zvati Beli, ne pravi se tako red“, kaže Popović.

Ona ističe da rebalans budžeta predstavlja kontinuitet vlasti.

„Isti projekti, to su klizni projekti, sele se iz rebalansa u rebalans, neki su neverovatno poskupeli, škola u Batajnici, koja kasni godinu dana, poskupela je 200 odsto, ulica u Zemunu 100 odsto, pijaca u Lazarevcu…“, kazala je i dodala da deluje da su svi ti projekti predizborna kampanja.

Opširnije čitajte na N1.

BONUS VIDEO -Radnici gradskih preduzeća izviždali Šapića 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare