Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i na današnjoj konferenciji za novinare, koja je održana za vreme sednice Skupštine grada, nazvao je novinare N1, Nova S i Nova.rs lažovima.

Izveštač portala Nova.rs iz Skupštine grada upitao je gradonačelnika Beograda zašto se otvaraju dva nova preduzeća da bi radila posao onih koja već postoje.

Reč je o preduzećima „Naplata prevozne usluge Beograd“, koje će se baviti naplatom karata u gradskom prevozu i o JKP „Beogradski park“, koje će upravljati parkovima.

Šapić je rekao da se tu ne radi o preklapanju obaeza, već će se na primer „Beogradski park“ baviti unapređenjem sadržaja i omasovljenja ljudi koji treba da idu u parkove, dok će drugo preduzeće omogućiti da novac od nalate karata z aprevoz odlazi u gradsku kasu,a ne u ruke privatnika.

A onda je opet pomenuo laži, na šta je reporter Nova.rs rekao da ponovo targetira medije.

„Zašto je targetiranje ako vam kažem da lažete, a vi mi ne dokažete da ne lažete? A što vas vređa srpski izraz laž?“, rekao je Šapić, a zatim se obratio novinarki Newsmaxs Adria.

„A kako ne lažu, ajde recite mi pošto ste vi sad njihov drveni advokat, ako izađe na Nova S kajron koji kaže: „Aleksandar Šapić otvara novi sekretarijat koji će da se zove Beli“. To znači da elementarno čak nisu ni slušali šta je bilo na toj konferenciji. Zar to nije notorna laž? Da li se sekretarijat zove Beli? da li sam ja to ikad izgovorio? Nemaju nikakvu odgovornost za izgovorenu javnu reč, je’l lažu ili ne lažu?“, upitao je Šapić.

Inače, reč je o projektu koji se zove „Beli beogradski lični“, a na kojem će sarađivati Sekretarijat za inspekcijske poslove, komunalna milicija i služba Beoinfo.

BONUS VIDEO: Obraćanje Aleksandra Šapića novinarima posle sednice Skupštine grada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare