Foto: Ivan Dinić/Nova S/N1

"Ne čudi što gospodin Miloš Parandilović, kada nije uspeo da se domogne funkcije predsednika stranke, sada odjednom postavlja pitanja svojim bivšim saborcima koje odlično poznaje i sa kojima je osnivao POKS", navodi se u saopštenju zamenika predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije Dušana Radosavljevića povodom izjave Parandilovića da je POKS napustio jer su naprednajčki satelit.

„Umesto što postavlja pitanja treba da odgovori samo na jedno pitanje koje daje sve odgovore o njemu, a to je, kako se kao veliki ‘opozicionar’ pre dve godine uhlebio na državnim jaslama, uživajući privilegije dobre plate i nemoranja da dolazi na posao.

Mi pozivamo i njega, kao i Žiku Gojokovića koji mu je to omogućio, da vrate mandate stranci, jer glasači POKS nisu glasali za njih da bi se prodali naprednjacima, jedan za posao u državnoj firmi, a drugi u bordu direktora Mtela, nego su glasali da budemo opozicija ovom režimu što jesmo i što ćemo biti.

To smo dokazali glasanjem protiv izbora predsednika Skupštine Srbije, a bićemo i protiv izbora Vlade Srbije“,  izjavio je zamenik predsednika POKS i narodni poslanik Dušan Radosavljević.

BONUS VIDEO: Namiguje li POKS Vučiću?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar