Žika Gojković i Miloš Parandilović Foto: N1, Ivan Dinić/Nova S

Deo članstva POKS-a, koji predvodi Žika Gojković, odlučio je da napusti tu političku organizaciju. Kako saznaje Nova.rs, njih predvodi narodni poslanik Miloš Parandilović, koji planira da osnuje novu stranku.

Pročitajte još...

Nezadovoljni time što, kako kažu, Gojković, otvoreno sarađuje sa režimom i usled činjenice da je pravo na POKS predao Vojislavu Mihailoviću, članovi Pokreta obnove Kraljevine Srbije odlučili su da napuste ovu političku organizaciju. Oni planiraju da formiraju novu stranku koja će, prema njihovim rečima, ukupljati istinske monarhiste.

Miloš Parandilović Foto: Nova S

„Tačno je da pravimo novu organizaciju. Ne želimo da gledamo u prošlost. Mnogo divnih ljudi je ostalo u POКS-u, želimo im svu sreću, mi smo odabrali drugi put, častan, ispravan. Borićemo se za svoja uverenja bez obzira na cenu, spremni smo i na pobedu i na poraz. Sve je to sastavni deo života. Кompromisa sa ovim režimom i korupcijom neće biti i spremni smo na svaki ishod. Samo borba je večna, imamo sa sobom sjajne ljude i Boga. Malo li je za početak. Uskoro ćemo napraviti konferenciju za medije i pozvati sve monarhiste i čestite ljude u borbu za budućnost Srbije“, rekao je Parandilović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Đorđe Miketić i Miloš Parandilović o preletačima i novim strankama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar