zivota starcevic
Života Starčević. Foto: Printscreen/RTS

Poslanik Jedinstvene Srbije Života Starčević postavio je danas pitanje nadležnim organima o službenoj belešci iz 2014. godine, po prijavi bivše supruge Dragana Ðilasa. Dok je Starečević postavljao pitanje poslanici Dragana Markovića Palme su držali transparent sa natpisom "Pravda za Ðilasovu ženu i tasta", što je lider ove stranke jutros i najavio.

Starčević je ponovio da je 7. decembra 2014. godine u Policijskoj upravi Vračar napravljena beleška po prijavi bivše supruge Dragana Ðilasa da je, kako kaže, izvršio nasilje u porodici.

On je pitao da li se nešto preduzelo po toj prijavi i ako nije, zbog čega nije.

„U tom slučaju tražimo da nadležni preduzmu sve zakonom dozvoljene i potrebne radnje“, rekao je Starčević i dodao da je reč o predsedniku Stranke slobode i pravde koji je, kaže, osmislio „razne laži“, što lično, što preko Marinike Tepić.

Ðilas je, kaže Starčević, posejao više laži nego poljoprivrednici žita.

„Ðilas misli da je sloboda da lažes koliko hoćes, da tučeš i pretiš i da za to ne odgovaraš“, rekao je Starčević.

Na njegovu izjavu nadovezao se šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević koji je „zatražio pravdu za građane Srbije od kvazi-političara“.

Milićević je rekao da je Ðilas za legitimno izabranog predsednika Srbije rekao je mentalno oboleo čime je, kaže, uvredio sve građane kojima je na taj način poslao istu poruku.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare