Foto:E-Stock/Danijel Milutinović

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je nedavno da je bio zaražen koronavirusom, ali da je bolest kod njega trajalo svega 40 minuta. U razgovoru za Nova.rs, Marković je istakao da nakon pomenutog vremena nije imao nikakve simptome, te da je trenirao dok je bio u izolaciji.

„Ne znam da li je to medicinski izvodljivo, ali ja sam se tako osećao. Četrdeset minuta sam imao temperaturu i posle toga ništa. Bio sam u izolaciji, ništa nisam osećao, nisam imao nikakve simptome. Čak sam i trenirao”, poručio je on za naš portal.

Mada treniranje nije preporučljivo, niti bilo kakav fizički napor za zaražene koronavirusom, Plama se očito nije obazirao na preporuke lekara.

Podsetimo, na svečanoj sednici Skupštine grada Jagodine povodom 17. oktobra, Dana oslobođenja Jagodine u Drugom svetskom ratu, Marković je rekao da je prethodnog meseca zatvoreno kovid odeljenje u Opštoj bolnici u Jagodini i zahvalio lekarima i celom medicinskom osoblju Opšte bolnice i Doma zdravlja.

Pročitajte još...

Marković je naveo da su on, njegova supruga i stariji sin imali koronu, ali da za vreme dok su bili zaraženi nije hteo da to bude neka vrsta propagande, jer “političari i treba da budu uvek u prvim redovima”.

“Imao sam sreće da je ta korona kod mene trajala 40 minuta, a da posle toga ništa nisam osećao, ali morao sam da idem u izolaciju”, rekao je Marković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare