Foto:Beoinfo; Amir Hamzagic/ATAImages

"Beograđani će 17. decembra poraziti Šešelj-Šapić koliciju i zato su izbori koji nam slede najvažniji za Beograd od 2000. godine", saopštio je kandidat za gradonačelnika Beograda ispred koalicije "Srbija protiv nasilja", Vladimir Obradović.

On ističe da je Vučić bio primoran da na svoju beogradsku listu uključi i Vojislava Šešelja, svestan raspoloženja Beograđana i poraza na izborima koji mu sledi.

PROČITAJTE JOŠ...

„Šešelj je simbol političkog nasilja u Srbiji. To je uvreda za Beograđane koji će svoj odgovor na tu uvredu dati masovnim izlaskom na birališta 17. decembra. Masovni izlazak Beograđana na izbore će dovesti do smene vladavine naprednjačko-socijalističkog režima nakon decenije koju su obeležili raspad sistema javnog prevoza, nezapamćena divlja gradnja, urbanizam skrojen po potrebama lažne elite i privilegovanih investitora, zapuštanje gradske infrastrukture, uništavanje kulturno-istorijskog nasleđa i opšti porast nasilja“, naglašava Obradović.

On dodaje da Beograđani 17. decembra biraju između politike reda koja će Beograd odbetonirati i ozeleneti i politike čije je otac Šešelj, a čije je sadašnje oličenje biviši gradonačelnik Aleksandar Šapić.

Vladimir Obradović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

„Nedopustivo je da kandidat za bilo koju javnu funkciju nasrće i vređa svoje političke neistomišljenike i kritičare, što je pre dva dana učinio Šapić napadom na novinara Dušana Čavića. Za oporavak Beograda je ključno da glavnim gradom ponovo upravljaju ljudi koji ga poznaju, razumeju i vole, ali i koji imaju snage i znanja da Beograd izvedu iz haosa u koji ga svojom nesposobnošću, neznanjem i korupcijom uveli Šešeljevi učenici. Zato je važno da 17. decembra Beograđani masovno izađu na birališta kako bi pobeda nad Šešelj-Šapić koalicijom bila nedvosmislena i ubedljiva“, zaključuje Obradović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare