Dobrica Veselinović, Vladimir Obradović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Vladimir Obradović ocenio je da Beograd, zbog lažnih obećanja vlasti, danas liči na groblje propalih projekata.

On je u razgovoru sa gradjanima beogradskog naselja Borča najavio da će, posle smene vlasti na izborima, biti pokrenuti projekti koji će rešavati probleme gradjana, prenela je Stranka slobode i pravde.

U saopštenju piše da su gradjani, u razgovoru s Obradovićem, kazali da u Borči i dalje nema gimnazije, kanalizacije, ni novog mosta kod Ade Huje.

Obradović je naglasio da se 17. decembra završava „period lažnih obećanja“ predstavnika vlasti iz, kako je kazao, ekipe Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije.

„Za 11 godina ova vlast nije uradila ni jedan kapitalni projekat koji podiže kvalitet života u Beogradu“, naglasio je Obradović.

Zapitao je zašto nisu počeli da grade dečju bolnicu Tiršova 2, kako je moguće da autobusku stanicu grade sedam godina, ko je odlučio da se ne gradi fabrika za preradu otpadnih voda u Velikom selu, gde su im garaže, vrtići, škole.

PROČITAJTE JOŠ

„Na sva ova pitanja SNS i (gradonačelnik Aleksandar) Šapić duguju odgovore građanima, a svakom čoveku je danas potpuno jasno da sve što znaju jeste da ponavljaju lažna obećanja“, kazao je on.

Aleksandar Šapić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Prema njegovim rečima, zbog toga Beograd danas liči na groblje propalih projekata.

„Umesto da ulože novac u ljude i obezbede im bolji život, oni naš novac troše na finansiranje kupovine glasova preko Centra za edukacije i razvoj omladine Beograda“, kazao je on.

Dodao je da „projekte koji su od životnog značaja dodeljuju omiljenim režimskim izvođačima“, koji, kako je naveo, naplaćuju nekoliko puta skuplje.

Obradović garantuje da će ljudi sa liste „Srbija protiv nasilja“, kada 17. decembra preuzmu odgovornost za vođenje Beograda, raditi projekte koji će rešavati probleme građana.

Vladimir Obradović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Neće se, kao danas, puniti džepovi firmi bliskih režimu, izvođači će se birati na tenderima, a ne u telefonskim razgovorima, kako to radi Šapićev šef kabineta, rekao je on Obradović.

BONUS VIDEO Slučajno, baš pred izbore: Beogradska vlast se hvali i za to vašim parama plaća bilborde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare