Miloš Parandilović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Miloš Parandilović iz stranke Novo lice Srbije rekao je da su na skupu na Trgu republike došli građani koji nisu ucenjeni, već 100 odsto slobodni. On kaže da je Srbija zemlja iz koje mladi odlaze, a da se vlast raduje tome, jer to, kako kaže, otvara prostor za decu njihovih prijatelja.

Sve informacije sa današnjeg protesta pratite uživo na našem blogu.

„Puno mi je srce kad vas vidim, kad vidim da je ovde 0 odsto ucenjenih, a 100 odsto slobodnih. Mladi odlaze, oni prstom ne mrdaju, oni se raduju jer kad mladi odlaze, ostaje prostor za prosečnu decu i decu njihovih prijatelja. Nema učitelja, nastavnika, budućnosti, policije, doktora… Srbija nema ništa pod Aleksandrom Vučićem. Zato je na nama odgovornost da oslobodimo zemlju kartela koji predvode Vučić, Brnabić, Mali. Kradu nam budućnost 11 godina, ponavljaju kako slobodni i pošteni ljudi nemaju šansu, jer ova zemlja otvara prostor za tutumrake i poltrone“, naglašava on.

PROČITAJTE JOŠ....

On naglašava da „takvi poltroni službe Vučiću i njegovoj prokletoj vlasti kojoj su ruke ogrezle u krv“.

„Svaki dan imamo priliku da gledamo mlade koji odlaze sa kartom u jednom smeru. Naprednjaci im uzimaju sve, ponavljam, imamo istorijsku odgovornost da oslobodimo zemlju od naprednjačkog kartela. Verujte da sam previše blag i da ne preterujem. Hajde da izađemo 17. decembra na birališta, da ubedimo kumove, babe, dede, da pošaljemo naprednjake u istoriji. Dužnost nas kao političara jeste da oslobodimo pravosuđe. Mi ćemo biti ti koji će naprednjake zaštititi od rulje. Njima mora da služi srpsko pravosuđe – i Malom i Hrkalovićki i ostaloj bandi. Moramo biti spremni da 17. decembra da branimo svoju slobodu koju će sasavim sigurno pokušati da ukradu. Moraćemo režim Vučića da pošaljemo u istoriji“, rekao je Parandilović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare