Nebojsa Stefanovic
Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je, u pisanoj izjavi objavljenoj na internet stranici SNS, da kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neće mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kaže istinu i ne učini sve što može da mu barem malo pomogne u nošenju teškog bremena.

„Želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati“, poručio je Stefanović i dodao:

„Već dugo slušam najneverovatnije laži koje o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i meni plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni“.

Dalje je istakao:

„U medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu i o odnosima unutar SNS i o mom odnosu sa predsednikom Vučićem, zlonamerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune“, ukazao je Stefanović.

„U godinama u kojima Srbija konačno počinje da rešava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe pre svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, mogu samo da kažem da mi je čast što sam deo tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju“, zaključio je on.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare