Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima biće održan u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu.

Кako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren predlog platforme koju su pripremile Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret, kao i predlozi ostalih opozicionih stranaka i pokreta.

Pročitajte još...

Nova i Socijaldemokratska stranka su pozvale sve opozicione stranke i pokrete da u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom i time kako su naveli, pokažu ozbiljnost i odgovornost pred svojim glasačima i simpatizerima, ali i sposobnost dogovora i kreiranja zajedničkih zahteva.

„Nema potrebe da se krijemo iza bilo kakvih drugih organizacija, moramo odgovorno da pokažemo da nam ni za izradu i sprovođenje pomenute platforme nije potreban spoljni ili nestranački mentor. To je jedini način, podvlačimo, da vratimo poverenje glasača u snagu opozicije, bez kojeg nema ni pobede nad naprednjačkim režimom“, stoji u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar