Foto: Arhiva

Deo opozicionih stranaka danas je održao, treći po redu, sastanak na kome je bilo reči o izbornim uslovima i planu daljeg delovanja opozicije, saznaje Nova.rs. Iako su bili pozvani, lideri Udružene opozicije Srbije ni ovog puta nisu došli na sastanak.

Domaćin današnjeg sastanka bio je Pokret slobodnih građana koji je predstavljao predsednik Pavle Grbović, a prisustvovali su Boris Tadić i Konstantin Samofalov iz Socijaldemokratske stranke, Aris Movsesijan predsednik Nove stranke, Dobrica Veselinović iz Inicijative „Ne davimo Beograd“, Vojin Bilić iz Dosta je bilo, predstavnici Zelene stranke, Miloš Jovanović iz DSS..

Ovog puta na sastanku nije bio Sergej Trifunović, niti Đorđe Vukadinović koji, iako je kao član Udružene opozicije Srbije bio na prethodna dva sastanka.

Iako su pozvani, niko od funkcionera Stranke slobode i pravde, Narodne stranke i Demokratske stranke nije došao na sastanak.

Učesnici su se dogovorili da ne daju izjave za medije.

Teme na ovom sastanku bile su kao i na prethodna dva. Pričalo se o izbornim uslovima i slobodi medija, ali i o programu daljeg rada opozicije.

Nisu doneti nikakvi konkretni zaključci, niti je bilo reči o izlasku opozicije na naredne izbore u nekoliko kolona.

Na prethodna dva sastanka domaćini su bili SDS i Boris Tadić, kao i Nova stranka i tadašnji predsednik Zoran Živković.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar