Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Srpski vojnik je nepokolebljiv, neustrašiv, častan i poseban na tako mnogo načina, jer ga u njegovim bitkama vodi njegovo veliko srce. Ono iskreno kuca za našu jedinu otadžbinu i nema teškoće i izazova sa kojim se neće uhvatiti u koštac. Imao sam veliku privilegiju da zajedno radimo u prethodne dve godine i da zajedno služimo našoj Srbiji“, naveo je u saopštenju Nebojša Stefanović, odlazeći ministar odbrane Srbije.

On se zahvalio svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na saradnji i ostvarenim rezultatima „u našoj zajedničkoj borbi za otadžbinu“.

„Naša vojska danas je jedna od vodećih sila u regionu, takva da svojom snagom garantuje miran san našeg naroda i stabilnost naše zemlje. Ponosan sam što ste danas i bolje opremljeni i naoružani, ali posebno ponosan što smo u prethodnom periodu, uz bezrezervnu podršku predsednika Vučića, investirali u povećanje vaših primanja i poboljšanje vašeg životnog standarda.

Uveren da ćete nastaviti sa istim žarom da se borite za očuvanje, opstanak i budućnost naše Srbije, od srca vam želim puno sreće u daljem radu i svako dobro vama i vašim porodicama“, rekao je Stefanović a saopštilo Ministarstvo odbrane.

BONUS VIDEO: Nebojša Stefanović o optužbama Dijane Hrkalović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare