Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Lider Dveri Boško Obradović kaže da je dobio poziv za sastanak opozicije, ali da je odbio jer smatra da "taj format nije odgovarajući". "Moja osnovna teza je da nije dovoljna samo promena vlasti, već da je promena kompletnog sistema ono što građani očekuju od nas iz opozicije", kaže Obradović.

Kako je rekao, odbio je poziv na sastanak opozicije, zato što je, kaže, njegova osnovna teza “da nije dovoljna samo promena vlasti”.

“Već da je promena kompletnog sistema ono što građani očekuju od nas iz opozicije. I onda je malo nezgodno da moderator tog sastanka bude neko iz bivšeg režima. Dobio sam poziv, uredno sam odgovorio da mislim da taj format nije odgovarajući, da je nesporno da treba da se dogovaramo i sarađujemo u borbi protiv vlasti, ali da neko ko je deo bivšeg režima nije zgodan za moderatora tog razgovora”, rekao je on za N1.

Govoreći o knjizi “Kriminalni krugovi”, kaže da je napravio popis “onih najkrupnijih afera”.

“Možemo u nedogled nabrajati. Srbijom ne vlada SNS, već vladaju kriminalni krugovi. Zarobili su sve naše institucije, praktično niko nema mandat da u Srbiji kontroliše kriminal i korupciju u vrhu vlasti”, kaže on.

Nije potrebna samo promena vlasti, ističe, nego “promena kompletnog korumpiranog sistema”.

Komentari

Vaš komentar