Obradović: Dveri kreću u kampanju ne čekajući nikoga

Politika 16. apr. 202116:14
Podeli:
Boško Obradović Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u Čačku, lider Dveri Boško Obradović predstavio je platformu i delegaciju Dveri za pregovore sa vlašću i najavio novu predizbornu kampanja u koju, kako je rekao Dveri kreću same, ne čekajući nikoga.

„Ostajemo raspoloženi za dogovor unutar opozicije, ali više nikoga i ništa nećemo čekati već krećemo u samostalnu kampanju od Vaskrsa“, rekao je Obradović i dodao da je Predsedništvo Dveri donelo odluku da više neće čekati ni aktuelnu vlast, ni posrednike iz Brisela, niti jedinstvo opozicije koga trenutno nema, već će kreću na teren u susret građanima i na ulice u porodične šetnje i proteste.

Predsedništvo je, kako rekao, odredilo delegaciju koja će ubuduće pregovarati o izbornim uslovima sa kolegama iz opozicije, vlašću i međunarodnim posrednicima u kojoj su članovi Predsedništva Maja Mitić, Gordana Marinković Savović i Radmila Vasić, a predvodi je potpredsednik Dveri prof. dr Tamara Milenković Kerković.

Obradović je najavio da će u ponedeljak predati i zahtev predsedniku Narodne skupštine i predsedniku Republike da dijalog između vlasti i opozicije započne odmah i da to budu direktni pregovori između delegacije vlasti koju bi predvodio predsednik SNS Aleksandar Vučić i delegacije bojkot opozicije koju bi činili Srpski pokret Dveri, NS, SSP i DS, uz učešće i DJB.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar