Predrag Terzić Foto: Nova.rs

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić započeo je svoj drugi mandat na mestu prvog čoveka ovog grada, ali je nastavio i sa novim gafovima.

Ovaj gradonačelnik je postao poznat javnosti u Srbiji zbog toga što je uspeo da u vreme svog četvorogodišnjeg mandata izgovori i učini neverovatne gafove i poteze. Od trenutka kada je svečano otvorio semafor u Kraljevu, i kada je skrenuo pažnju javnosti na sebe, gafovi gradonačelnika ovog grada Predraga Terzića, samo su se nizali. A onda je usledio čuveni aerodrUm! I kada su svi pomislili da je to bio kraj, pojavila se nova reč iz njegovog vokabulara – zoohijena.Terzić je tako postao najpoznatiji gradonačelnik u Srbiji.

Samo mesec dana nakon što ga je Skupština Kraljeva izabrala da u naredne četiri godine vodi ovaj grad, usledio je novi gaf – Prvi srpski rat!

Pročitajte još...

„Srećan sam što konačno deca iz Srbije i Republike Srpske mogu da se sećaju besmrtnih heroja iz Prvog srpskog rata. I što ćemo svi Srbi imati svoj praznik, dan kada ćemo se sećati ljudi koji su poginuli za slobodu naše otadžbine“, rekao je Terzić na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu.

Terziću u prošlosti nije bilo strano ni da sugrađanima objasni kako je došlo do pojave mrlje od ulja u reci Ibar. Oni koji su ga slušali, mogli da saznaju i koja je količina ulja za to potrebna. Gradonačelnik Kraljeva je izgovorio da jedna kap ulja može da zamuti nekoliko stotina litara vode.

Najzanimljivije je da je Predrag Terzić postao prvi gradonačelnik Kraljeva koji je na tom mestu ostao pun mandat od uvođenja višestranačja. Svi njegovi prethodnici su iz različitih razloga, prekidali mandate.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare