Aleksandar Sapic i Irena Vujovic
Aleksandar Šapić i Irena Vujović Foto:TANJUG/ GRADSKI ODBOR SNS

Stranka slobode i pravda objavila je danas da su za potrebe snimanja predizbornog spota kandidata SNS za gradonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića, zaposleni u javnim službama, umesto na radnom mesto, morali da krenu put leve obale Dunava i Glogonjskog rita.

„Šapić je još jednom dokazao da šampionski pliva u SNS vodama. Danas su za potrebe snimanja njegovog predizbornog spota, Vučićeve i Vesićeve SNS starešine sa Palilule organizovale službenice da u osam sati, umesto da započnu sa poslom za koji ih plaćaju građani, krenu put leve obale Dunava i Glogonjskom ritu. Tako ucenjenim ženama zamenjuju građane u Glogonjskom ritu, gde ljudi plaču za kombinatom u kome su radili i koji su smatrali svojim domom, a koji je bud zašto prodat arapskim prijateljima ovog režima“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još...

Iz ove stranke navode da SNS nastavlja da uzurpira sva javna preduzeća i uprave, oduzimajući slobodu zaposlenih i pretvarajući ih u režimske statiste.

„Šapić je jednako Vesić, a obojica su jednako Vučić. Kod njih se ne dovodi u pitanje što Neđa plaća glasove 2.000 evra, što se građani ucenjuju gubitkom posla i sve to da bi nastavili sa svojim višemilionskim koruptivnim poslovima. Posle 3. aprila sve to će se promeniti i više nikada nijedan službenik neće biti ucenjen da uradi bilo kakav politički marketing protiv njegove volje“, poručuju iz SSP.

BONUS VIDEO Beogradski izbori: Tužibaba Šapić i mali imitator Vesić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare