Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Odgovarajući na pitanje da li je istraga o klanu Veljka Belivuka obuhvatila i sekretara Vlade Srbije i nekadašnjeg člana uprave FK Partizan Novaka Nedića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da on nije taj koji će da proceni koje je krivično delo počinio Nedić.

„Novak Nedić je moj blizak saradnik? A počinio je koje krivično delo ? Ovde je reč da vi nama govorite šta je izgovorilo lice čije je ime Vladimir Vuletić(bivši potpredsednik FK Partizan), a građani, siguran sam, će imati priliku da vide kakve su njegove veze sa ovim kriminalnim klanom“, rekao je on, dodajući da je Vuletić bio uspešniji u dogovoru sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka u odnosu na Novaka Nedića.

“Nedić godinama nije bio na stadionu, a ni na tribini. Da je želeo da bude nešto u Partizanu – to nema sumnje. Očigledno mu nije pošlo za rukom, Vladimir Vuletić je bio uspešniji, bolje mu je išlo sa tom organizovanom kriminalnom grupom. Ako imate dokaz da je neko počinio neko krivično delo, pet hiljada puta da se zove Novak Nedić, Nebojša Stefanović, Aleksandar Vulin ili Aleksandar Vučić, on će odgovarati. Bilo bi dobro da budu saslušani i gospodin Nedić i gospodin Vuletić. Čini mi se da MUP ima određene informacije i saznanja, pa će istraga biti zanimljiva“, poručio je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar