SNS predaja liste
Aleksandar Šapić SNS predaja liste Foto:FoNet

Uprkos brojnim aferama u koje je upleten, novi gradonačelnik Beograda biće dr Aleksandar Šapić.

Sukob interesa o kome već četiri godine ćuti Agencija za borbu protiv korupcije, krivična prijava za divlju gradnju, pretnje inspektorki, vaterpolistima, novinarima, sumnjiv doktorat, otimanje lokala Albancu Hamitu Aliliju i njegovoj porodici, pregrađivanje čitave jedne ulice, sve su to, ali i još mnogo toga afere koje prate dr Aleksandra Šapića još od momenta kad je demokratske partijske boje zamenio naprednjačkim.

Međutim, na ove afere oni koji se u SNS pitaju za nešto ostali su gluvi i nemi, pa dr Šapić ne samo da nije procesuiran, već mu se smeši i mesto prvog čoveka prestonice. Naime, kako Nova.rs saznaje, za ponedeljak 20. juna zakazana je sednica gradskog parlamenta na kojoj će formalno Šapićevo imenovanje na funkciju gradonačelnika Beograda biti sprovedeno u delo.

PROČITAJTE JOŠ:

Tome će prethoditi sednica Predsedništva SNS, koja će biti održana sutra, u četvrtak 16. juna, na kojoj će naprednjačka vrhuška predložiti Šapića.

Da li će Šapićev mandat biti oročen do aprila naredne godine, kad bi, kako se spekuliše, mogli da budu održani novi gradski odbori, ostaje da se vidi.

Ali, u istoriju srpskog poltičkog bešćašća ostaće upisana još jedna besramna stranica.

BONUS VIDEO: Aleksandar Šapić postigao autogol na izborima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare