Aleksandar Vulin Foto:TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Tek što je završio priču o samo njemu znanom "srpskom svetu" i "svim Srbima u jednoj državi", Aleksandar Vulin, jedan od najviših državnih zvaničnika, ne prestaje da daje izjave nedostajne funkcije ministra. On je danas odgovorio koleginici Zorani Mihajlović, poručivši joj da nikad nije bio član ni G17 plus, niti bilo koje partije "žutog ološa".

Nije poznato da li će Aleksandar Vulin dobiti ministarsku poziciju i u novoj vladi ili su njegove izjave poslednjih dana samo izraz nezadovoljstva na novu kombinatoriku u vlasti, u koju on lično možda neće biti uključen. I nije da je Vulin samo danas i ovih dana prešao sve granice pristojnosti, vređajući ne samo ministarku Mihajlović, već i prethodnike ove SNS vlasti koja traje već 10 godina.

A povod za današnju reakciju ministra policije bila je izjava Zorane Mihajlović.

Kad već nije premijerka Ana Brnabić, podsećamo, Zorana Mihajlović juče se ogradila od njegove izjave, navodeći da nije zvaničan stav Vlade Srbije izjava ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je za stabilnost Balkana potrebno da svi Srbi žive u jednoj državi.

Ona je danas u pisanoj izjavi navela da joj je drago što je Vulin, lider „malecke stranke koji zauzima veliko mesto u Vladi Srbije, ima mogućnost da propagira svoje stavove i što priznaje da oni nisu zvanična politika te iste Vlade u kojoj sedi“.

Vulin, naravno, nije prećutao, već je odgovorio, onako kako sada samo to on ume.

„Istina je da ja nisam član Srpske napredne stranke, ali je i istina da nikada nisam bio član ni G17 plus, niti bilo koje partije žutog ološa“, naveo je on, a prenosi Tanjug.

Vulin nas inače povremeno podseti i da je bio vrlo aktivan devedesetih godina, služeći se retorikom iz tog vremena, pa tako Albance u svojim nastupima ne prestaje da naziva „šiptarima“.

BONUS VIDEO Zorana udarila na Vulina zbog izjave da svi Srbi treba da žive u jednoj državi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare