Sergej Trifunović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je vučjak Sergeja Trifunovića navodno napao tinejdžera u dvorištu Osme beogradske gimnazije, reagovao je i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana.

Kako piše „Blic“, Trifunović je o incidentu rekao:

 „Jeste, napao ga je, zaklao ga je, pa sam ga ja zakopao. Ma dajte, nemojte me je**vati“, rekao je Trifunović za „Blic“.

 Inače, kako je pisao portal „Objektiv“, svedoci ovog događaja ispričali su da se nakon što je tinejdžer M.M. (17) došao u školsko dvorište sa koršarkaškom loptom, ubrzo pojavio i glumčev pas, koji ga je napao.

„Pas je počeo da skače po dečaku koji je pokušao da se odbrani, jedna devojka je vikala na dva mladića koji su se nalazili na drugoj strani terene misleći da je to njihov pas. Onda se odjednom pojavio Sergej Trifunović koji se smeškao i govorio da pas samo želi da se igra“, ispričao je jedan od očevidaca za portal „Objektiv.rs“.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick) on

„Pas je otrčao do Sergeja, ali se brzo vratio i počeo ponovo da skače po dečaku, a Trifunović je i dalje bio potpuno opušten i govorio je kako ne može da dozove psa jer navodno pas nečuje. Zatim je došao stavio povodac na svog psa i otišao“, rekao je taj očevidac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare